Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.01.2010 16:54 - Ротативно огледало!
Автор: kontrasti Категория: Политика   
Прочетен: 667 Коментари: 0 Гласове:
8

Последна промяна: 13.01.2010 20:05


      Разликата между недирекната и дирекната илюзия, е самата илюзия като такава!
Не бих искал да ви отекчавам с разгънати философски самоопределения, но е нужно да се каже когато става въпрос за един от най старите конфликти на света.
Съществуващ между избраните представители на обществената власт и народът като остатък в обществото.  Две думи само за недирекната и дирекната илюзия, когато приказваме за нелегално легализираните аспекти които подпомагат успешното превръщане на неофициалния недостатък в официално твърдение може да се каже че става дума за една недирекна илюзия, а дирекната легално представената е когато на сцената едната полвина на едно прерязано човешко тяло отново се съедени към другата и ние ръкопляскаме. Ние ръкопляскаме също и при недирекно поднесената ни, някои от нас се питат в следващия момент защо, някои след един час, а някои тепърво си задават въпросът когато някой ги запита (Вие за какво и за кого пляскате?), редовният отговор ни е познат (всички пляскат,,, защо да не пляскам и аз!)  Ами ръкопляскайте си! Конфликтът винаги е съществувал  и ще съществува докато нас ни има, без значение за кого и за какво се пляска в зала България!
Отговорите на някой важни политически въпроси свързани с отчаеният остатък в българското общество, отдавна не се намира вече в символичните граници на родината ни а далеч по отвъд в едно по– многобройно общество  събрано в зала Европа. Тук абсолютно всички знаят за какво и за кого се пляска, но не се допускат въпроси разобличаващи или подсказващи тайната на майсторски подготвеният илюзионен номер, колкото по необясним толкова повече интересен и профитен е той. Че за какво друго изобщо може да става в интерес на истината въпрос, ако не за един устремно насочен профит!...

Ваш Калчо



Тагове:   огледало,


Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kontrasti
Категория: Лични дневници
Прочетен: 269250
Постинги: 128
Коментари: 341
Гласове: 3519